Medicina

Usluge njege u kući:

  • medicinska njega za nepokretne osobe
  • medicinska njega za polupokretne osobe
  • briga i skrb o starijim osobama
  • čuvanje djece
  • masaže za nepokretne/polupokretne osobe
  • pedikura u kući 

 

Hrvatsko tržište kućnih njega i pomoći u kući nažalost se svodi na fizičke potrebe invalida, starih, nemoćnih ili nepokretnih osoba. U takvom ritmu gdje se sve okrenulo na materijalno i vremensko zbrinjavanje, izostao je onaj najvažniji faktor SOCIJALNI KONTAKT.

Sigurni smo da imate takva iskustva, stručno medicinsko osoblje koje gotovo bez greške obavlja svoj posao, ali u svemu tome nema dodira, razgovora, razumijevanja niti najosnovnije komunikacije.
Iz tog razloga sastavili smo mali tim stručnih i duhovno osviještenih osoba koje su spremne sjesti i saslušati druge, pružiti utjehu, probati razumjeti i naći zajedničko rješenje.

U našem višegodišnjem radu upoznali smo mnoge situacije koje zahtijevaju pomoć.
Naše iskustvo pokazuje da pojedinci, zaposleni roditelji, djeca ili rođaci dolaze u niz situacija kada, nažalost, nisu u mogućnosti sami obaviti niz poslova koje zahtijeva trenutačno stanje u obitelji.

.

Primjera ima zaista mnogo, no navest ćemo neke:

-roditelj je smješten u neki od domova umirovljenika koji pružaju njegu i skrb, ali Vi možda ne živite u istom gradu ili ste na putu. Treba Vam stručna osoba koja bi pomogla Vašim roditeljima, pripremila međuobrok, donijela namirnice, cvijeće, posjetila Vaše roditelje u domu umirovljenika, odvela ih u šetnju, napravila pedikuru ili obavila umjesto Vas nešto što Vi smatrate potrebnim;

-trebate hitno otputovati, a u kući imate bolesnu nepokretnu ili polupokretnu osobu. Naše osoblje će Vas zamijeniti na određeno vrijeme za sve poslove u kući;

-dogodilo se nešto, bolesni ste, ne možete ustati iz kreveta, ne možete voziti auto da odete na pregled ili podići lijekove, prošetati kućnog ljubimca i sl.;

-član obitelji umire i želite da je netko prisutan kao utjeha i pomoć u zadnjim trenucima...

 

Nudimo besprijekornu medicinsko-zdravstvenu njegu, rehabilitaciju, prevenciju bolesti nastale od dugotrajnog ležanja, društvo i pomoć Vama ili Vašim potrebitima prema uputama liječnika opće medicine.

Takav oblik sadrži cjelodnevnu skrb, a tu je uključena zdrava, ujednačena prehrana, posebne režime prehrane namijenjene osobama s takvim potrebama, redovnu kontrolu šećera u krvi i tlaka.
Nismo zaboravili ni na umjerenu fizičku aktivnost, svakoga po njegovim mogućnostima.
Želja nam je osigurati dostojanstvo svakog čovjeka pa i u onim najtežim trenucima.
Također Vam želimo osigurati pomoć u kući i obavljati sve potrebne stvari koje su nužne za funkcioniranje pojedinca, pripaziti/čuvati Vaš dom kada ste na putu, očistiti Vaš dom  i pripremiti sve za Vaš dolazak kući i sve ostalo kako bismo Vam olakšali Vaš svakodnevni život.

PREPUSTITE NAM VAŠE BRIGE, NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

ANIS d.o.o.


ANIS d.o.o.

Naše usluge koriste obitelji i pojedinci u hrvatskoj ali i  klijenti  naručioci koji žive izvan  Hrvatske.
Briga prema djeci , roditeljima  , nedostatak vremena, životne prilike i udaljenost  najčešći  su razlozi korištenja naših usluga.
Osim navedenih usluga klijenti nam se mogu obratiti  i za  usluge koje možemo obaviti u njihovo ime u Hrvatskoj koje zbog nedostatka vremena ili udaljenosti vezane za  putovanje nisu u mogućnosti sami  obaviti.